Welkom op de website van SpecialeDank.nl

De site voor wijnen, likeuren en gedistilleerd in diverse fles- en kruik formaat. Standaard, naar eigen inzicht gepersonaliseerd of feestelijk verpakt.

 

Onderscheid uzelf met een gepersonaliseerd geschenk aan uw klanten, relaties, genodigden of personeel. Het versterkt de band wat zal resulteren in meer waardering, welwillendheid en loyaliteit. De ontvanger zal zien dat u aandacht besteed hebt aan het geschenk en tevens promotie voor uw onderneming. 
 

Onze kwaliteits wijnen en likorettes zijn geheel naar eigen wens te personaliseren met een logo en/of persoonlijke tekst. Eventueel geschikt als eindejaars- jubileumgeschenk, bij een opening/open dag of bijvoorbeeld bij het boeken van een eerste order.

 Sponsering:

Verenigingen, sportclubs en goede doelen kunnen onze producten inzetten voor een originele manier van fundraising. Bedrukt met het logo en tekst kunnen deze geschenken verkocht worden om gelden op te halen voor de kas. Ideaal bij een jubileum. Meerdere gingen u voor en brachten ware collectors items uit.

Detailhandel :

Verras uw klanten met een mooi cadeau, een actie of verkoop onze producten onder uw eigen naam in restaurant, bar of winkel.

Thema's en specials:

SpecialeDank brengt onder zijn eigen label ook thema producten uit. De kluskruik voor bouwmarkten/aannemers en de tuinkruik voor tuincentra/hovenierbedrijven zijn daar enkele voorbeelden van.

 

Buiten de gepersonaliseerde wijnen en likorettes zijn ook andere producten te etiketeren of te bedrukken. Een kleine selectie vindt u onder de navigator Personaliseren. (verpakkingen)Vanzelfsprekend zijn alle producten ook als standaard te verkrijgen.

De mogelijkheden en toepassingen zijn groot. Wij staan open voor suggesties/ideeen en helpen u graag om samen tot de beste keuze te komen.