Een persoonlijk geschenk dat je raakt!

Onderscheid uzelf met een gepersonaliseerd geschenk aan uw klanten, relaties, genodigden of personeel. Het versterkt de band wat zal resulteren in meer waardering, welwillendheid en loyaliteit. De ontvanger zal zien dat u aandacht besteed hebt aan het geschenk en tevens promotie voor uw onderneming.

Onze kwaliteitswijnflessen, prosecco’s en gedistilleerd zijn naar eigen wens te personaliseren met een logo en/of persoonlijke labeltekst. Uitermate geschikt als eindejaargeschenk, bij een jubileum, voor vrijwilligers of gastspreker, bij een opening/open dag of het verkrijgen van een opdracht.

SpecialeDank.nl brengt onder eigen regie ook thema producten uit. Voorbeelden hiervan zijn de kluskruik voor bouw- en klusbedrijven alsmede de tuinkruik voor tuincentra en hoveniers. Buiten de wijnen en gedistilleerd kunnen we meer unieke producten voor u verzorgen die voorzien zijn van een persoonlijk label.

De mogelijkheden en toepassingen zijn groot. Wij helpen graag om samen met u tot de beste keuze te komen.   

Personaliseren met ZEEFDRUK. 

Een specialisatie die SpecialeDank heeft ontwikkeld, is het zeefdrukken op kruiken en flessen. Alle eigen gedistilleerd en vele van de geimporteerde wijnen kunnen van een eigen zeefdruk voorzien worden.

De mogelijkheden voor bedrijven en detailhandel zijn enorm; op deze wijze kunt u onze flessen en kruiken tot uw lokale exclusiviteit verheffen.
Ideaal als relatiegeschenk, eindejaars geschenken, give-away en feestelijke of bijzondere gelegenheden.

Er kunnen teksten, afbeeldingen en/of logo's gedrukt worden. Wij bedrukken flessen en kruiken al vanaf een afname van 24 stuks, prijzen zijn vanaf Eur 3,95/st en levertijden van ca. 2 weken afhankelijk van kwantiteit, soort en beschikbaarheid.

Er zijn diverse verpakkingen mogelijk:
  - kruiken met dopkurk en krimpcapsule:
           witte kruik         20 cl      50 cl      70 cl (beugelkruik)
           bruine kruik       20 cl      50 cl      70 cl     100 cl       35cl (beugelkruik)
           zwarte kruik      20 cl      50 cl
           blauwe kruik      20 cl      50 cl
  - ijsflessen met schroefdop:
                                   50 cl     70 cl     100 cl
  - wokda fles met lange stelcap:
                                   70 cl
  - wijnen in (ronde) flessen:
                                   18,7 cl     37 cl       75 cl     100 cl     150 cl

  - futura flessen met schroefdop: 50 cl

Tevens kunt u omdoosjes met kijkvenster bij ons bestellen. Deze geschenkverpakkingen zijn verkrijgbaar voor 20 cl. en 50 cl. kruikjes en 2 stenen napjes. Zeer geschikt als relatiegeschenk of cadeau- artikel.

 

 

Personaliseren met TINNEN LABEL. 

Ons parade plaatje van ons label assortiment zijn toch wel onze 3D tinnen labels op flessen en kruiken. Vele van de geimporteerde wijnen en alle eigen gedistilleerd kunnen van een eigen 3D tinnen label voorzien worden. De verpakkingsmogelijkheden voor tinnenlabel zijn gelijk als die van de Zeefdruk. Zie hierboven.


Naar wens en mogelijkheid wordt middels uw ontwerp of logo een vormlabel uitgekozen. Deze wordt in een ijzeren mal nagemaakt. Vervolgens zal het tin onder grote hitte vloeibaar gemaakt worden en in de mal gegoten. Eenmaal gestold wordt deze geborsteld met kleur voor extra 3D dimensie en blijft er een waanzining tinnen etiket met uw logo over dat op de fles wijn wordt aangebracht.

Ook hier zijn mogelijkheden voor bedrijven en detailhandel enorm; op deze wijze kunt u onze flessen en kruiken ongekende mooie chique uitstraling. Tinnen labels geven uw geschenk een fantastisch ongekende attentiewaarde.
Ideaal als relatiegeschenk, eindejaars geschenken, tinnen (10 jaar) Jubileum en andere feestelijke of bijzondere gelegenheden.

Leuke variatie zijn de tinnen karaf labels en sigarenbandjes.

Wij vervaardigen de persoonlijke tinnen labels vanaf een afname van 100 stuks, prijzen voor een fles of kruik met 3D tinnenlabel zijn er vanaf Eur 6,95/st en levertijden van ca. 3 weken afhankelijk van kwantiteit, soort en beschikbaarheid.